Vliegen in een Boeing 737 simulator

Vlieg met een van onze instructeurs in een levensechte Boeing 737 simulator

De Boeing 737 is een tweemotorig passagiersvliegtuig dat sinds 1967 door Boeing wordt gebouwd. Met meer dan 9400 gebouwde toestellen is het inmiddels het best verkochte verkeersvliegtuig ooit. Onder andere vliegtuigmaatschappijen als KLM, Transavia, en de low-cost Ryanair vliegen met deze “kist” rond.

 

Vliegen in een echte Boeing 737 is een kostbare aangelegenheid. Maar gelukkig heeft van de Bunte Aviation diverse contacten die het mogelijk maken om met een van onze instructeurs te vliegen in een levensechte Boeing 737 simulator. Deze wordt door deze zelfde instructeurs gebruikt om te trainen voor de luchtvaartmaatschappijen waar zij werken.

 

De vlucht zal worden uitgevoerd bij een door u gekozen vliegveld. Hier krijgt u de kans om samen met de instructeur een aantal starts en landingen te oefenen. De keuze is ook voor een levensechte Boeing 737 “full-motion” simulator. Hierdoor krijgt de beleving nog iets extra’s mee. Een harde landing zal dan ook goed voelbaar zijn. Het is werkelijk niet van echt echte werk te onderscheiden. Het is ook mogelijk om het simulator vliegen te combineren met een echte vliegles vanaf Teuge of Lelystad. We zijn immers een Europees erkende vliegschool!

Bedrijfsfeesten of Communicatietrainingen

Ook is het mogelijk om de simulatoren te gebruiken voor communicatietrainingen binnen uw bedrijf. Voor een baan als piloot moet u een werkelijke teamspeler zijn. Dit is iets waar de medische wereld onlangs ook is achter gekomen. Heel veel piloten geven dan ook chirurgen en doctoren training in het zogenaamde “Crew Resource Management”. Haal het beste uit uw bedrijf of personeel. En probeer eens een vlucht in een levensechte Boeing 737 simulator.

 

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden. Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Boeing 737 Simulator