Gemeenteraadsverkiezing 2018

Trek de kiezer over de streep. Wij trekken de reclamesleep!

Gemeenteraadsverkiezing 2018Op woensdag 21 maart vindt in 335 gemeenten de gemeenteraadsverkiezing 2018 plaats. Tegelijkertijd kan in alle 380 gemeenten per referendum gestemd worden over de inlichtingenwet die de bevoegdheden van de geheime diensten uitbreidt.

 

Hoe kunt u zich als politieke partij nu onderscheiden ten opzichte van de rest? Zijn de verkiezingsposters in u opzicht niet genoeg om de stemmer over de streep te trekken? Misschien is het dan wat om over “luchtreclame” na te denken.

 

Vaak zijn online campagnes op bijvoorbeeld Sociale Media niet gericht genoeg. Ook filtert de Sociale Media naar de interesses van mensen. Zonder interesses in een bepaald onderwerp zal uw campagne dus op veel “feeds” niet te zien zijn. Met luchtreclame kunnen we de exacte grenzen van uw gemeente afvliegen. Ook zien we vanuit de lucht perfect waar de mensenmassa’s zich bevinden. En een krant? Daar verpakken ze morgen de vis weer in. Een vliegtuig met een reclamesleep is iets wat de mensen op doet kijken. Doelgericht reclame maken om deze gemeenteraadsverkiezing de stemmer over de streep te trekken.

 

Hoe effectief is luchtreclame?

 

Luchtreclame is opvallen doeltreffend. Als wij over komen kijkt iedereen omhoog. Maar hoeveel zijn dat er dan? Het CBS heeft de effectiviteit van luchtreclame onderzocht boven stranden en evenementen.

✔ Per uur gemiddeld 108.000 kijkers

✔ 98% van de mensen op de grond lezen de boodschap

✔ 56% daarvan weet zich de tekst letterlijk na drie uren te herinneren.

Luchtreclame gemeenteraadsverkiezing 2018

 

Aantrekkelijk voordelig

Hieronder vindt u een prijzenoverzicht:

  Grote opdrachten vanaf  € 245,- per uur
  Eerste uur luchtreclame vanaf  € 365,-
  2 tot 3 uur luchtreclame vanaf  € 349,- per uur
  4 uur luchtreclame vanaf  € 329,- per uur

Bij meer dan vier uren, verspreid over meer vluchten, of formatie vluchten kunnen wij u interessante staffelkortingen bieden. Wij zorgen voor een offerte op maat.

*Alle getoonde prijzen zijn exclusief 21% BTW. En indien er door onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, niet gevlogen kan worden dan wordt het volledige bedrag teruggestort.