Adverteren bij 3FM Serious Request!

Lucratief en verantwoord adverteren met luchtreclame boven Serious Request Apeldoorn

Luchtreclame Serious Request

In de week voor Kerstmis haalt 3FM Serious Request samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

 

Wat doet van de Bunte Aviation?

Voor de veertiende editie van 3FM Serious Request wordt het Glazen Huis opgebouwd op het Marktplein in Apeldoorn. Dit is de eerste keer dat het Glazen Huis in de provincie Gelderland staat. De 3FM-dj’s in het huis maken van 18 tot en met 24 december non stop radio, zijn online en op tv te volgen.

Vanaf vliegveld Teuge zijn wij dus binnen enkele tellen boven Apeldoorn. Zo krijgt uw reclameboodschap de maximale “exposure” die u kunt wensen. Denk eens aan de camera’s die live uitzenden door heel Nederland, en alle mensen die daar rond zullen lopen.  Daarbij helpt u ook nog eens mee met het steunen van een goed doel. Voor ieder uur luchtreclame dat wij vliegen zullen wij 30 euro opzij zetten voor de opbrengst naar Serious Request.

KLIK OP HET LOGO OM ONZE ACTIEPAGINA TE ZIEN
Wij steunen Serious Request

Wat doet Serious Request met de opbrengst?

  • Voor 3 euro kan een kind via het Rode Kruis een bericht naar zijn of haar familie sturen.
  • Met 5 euro kan een kind contact opnemen met zijn of haar familie. Voor 50 euro wordt een kind dat vermist was, voorbereid op zijn of haar terugkeer naar huis. Dit wordt o.a. gedaan door het verlenen van een starterskapitaal.
  • Voor 300 euro kan het Rode Kruis een kind terugbrengen naar zijn familie, ook als het kind in een heel ander gebied of land gevonden is.
  • Met 445 euro kan het Rode Kruis een wereldwijde zoektocht naar een vermist familielid starten.
  • Voor 10.000 euro kunnen er vier nieuwe motoren aangeschaft worden waarmee Rode Kruis-hulpverleners vermissingsberichten kunnen verspreiden in een gebied

(Bron:https://www.npo3fm.nl/seriousrequest/dit-is-het-doel-van-3fm-serious-request-2017)

Wilt u vrijblijvend weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het onderstaande aanvraag formulier in: