Cessna 172 PH-WCM

Te huur! Overcomplete en met liefde overhaulde Reims Cessna F-172M.

Cessna 172 verhuurZoals u de OY-BIK hier op de afbeelding ziet kwam ze net uit Denemarken. Zeer blij waren wij met deze nieuwe aanschaf maar beseften tegelijk ook dat het weer een heel project zou gaan worden.

Je kan een dergelijk project zien als “het weer vliegklaar maken van het toestel door alleen het hoognodige te doen”. Wie ons nu een beetje kent weet echter dat wij graag meer willen dan dat! Waarom 150 pk houden als er ook een 180 pk versie bestaat?

Waarom het startgewicht niet verhogen als dat mogelijk is? Waarom niet nét wat mooiere avionics installeren dan standaard? Kwaliteit, daar worden wij blij van. Kijk maar eens naar de specificaties. Cessna 172 verhuur twee-punt-nul noemen we dat!

 

 

Nieuwer dan nieuw

 

Specificaties

  Registratie  PH-WCM 
  Type  Cessna F-172M Skyhawk
  Bouwjaar  1975 door Reims
  Motor  Lycoming O-360, 180 pk
  MTOM  1156 kg
  Brandstof  Avgas 100 LL of Mogas
 Kruissnelheid  115 kts
  En verder  o.a. long-range tanks, ELT, dakramen,  bluetooth connectivity, Garmin 430, extra  radio en mode-S transponder

 

 Cessna 172 verhuur aanbieding en onze prettige voorwaarden

Ons Cessna 172 verhuur tarief voor de PH-WCM is  € 215,- incl. btw.Neusje van de zalm!

Ons Cessna 172 verhuur aanbod is inclusief btw en brandstof en exclusief landingsgelden. Landingsgelden conform luchthaven.

U bent all risk verzekerd, ook bij total loss. Om een nette omgang met het toestel aan te moedigen geldt er een eigen risico van 1500 euro.

Ervaringseisen verhuur: Uitgecheckt of goedgekeurd op het vliegtuig door een door Van de Bunte Aviation aangewezen instructeur/vlieger.

Betaalde bloktijd betreft zuivere vliegtijd plus 2 minuten voor en 2 minuten na de start. Ofwel zuivere vliegtijd plus 4 minuten. Uniek in de markt!